Bilbesiktning avklarad

14 01 2013

Hoj Hoj,

Årets måste avklarat. Fast det var egentligen 14 dagar försent, men det tar vi inget extra för. Lite av en tradition på något sätt.  Gick hur bra som hellst. Första gången jag besiktar Passaten sedan jag köpte den. Alltid lite extra spännande, nervöst, på något sätt. Blir det en arbetsorder eller bara ett stort UA. Alltid lika skönt när dom bara går igenom utan arbetsorder. Man vet aldrig riktigt vad delar kostar till en bil. Kan vara hur dyrt som helst.

10 dagar kvar till MC Mässan. Det rullar på rätt bra. Sedan är det bara februari kvar och sen kan man eventuellt kanske köra lite hoj en kort sväng. Börjar alltså bli dags att beställe delarna från England. Får bli i slutet av månaden. Säsongstart 2012 var den 4 Mars med en liten tur, så snart är vi där kära hojåkare. Olja och filter ska bytas också. Skippar nog stämpel och gör det själv. Ska kolla lite vad som ska göras. Har för mig att det är liten service. Den stora gjorde jag förra sommaren innan semester resan. Ibland är man ju bara för klok.

En kall dag idag. -9 grader och det var det länge sedan det var nu i vinter. Åkte hem från Uppsala runt 15:30 och kom att tänka på att det var fortfarande ljust ute. Sånt blir man glad av.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: