Servicen fortsätter…

14 02 2013

Hoj Hoj,

Lite mer snö har kommit sedan sist igen, men inga större mängder. Tempen strax över nollan och det är helt rätt. Nu ska skiten bort. Bara lite mer än 2 veckor till Mars och premiärtur. Man lever ju på hoppet…

Motorkåpan undertill bortskruvad. Måste bara komma in till Lelles MC och köpa olja och filter. Sen ska hojan tappas ur på olja och ny fräsch ska Touratech_Handlebarsfyllas i motorn. Kontaktytor kollad och insmorda. Ingen fara alls med dom. En sak som jag funderat på under en tid är att skaffa nya handtagsskydd. Har velat haft skydd som går runt hela koppling och bromshandtaget. Ger ju definitivt mer skydd åt koppling/broms handtag. Sen tycker jag det ser bra ut också. Skulle vara snopet om hojen bara välter och kopplingshandtaget går av. Speciellt om man är ute på semester i obygden. Det blir ett par från Touratech med vindavvisare. Ger mer skydd åt handtagen än originalen och sen får man lite adventure stuk också.

Ha de


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: