Handtagsskydden på väg.

26 02 2013

Hoj Hoj,

Tisdag den 26 Februari. -10 grader kallt än så länge under denna vecka som det utlovades +5 grader och under ett dygn bara temperaturer ovanför noll strecket. Vi får väl se hur det blir resten av veckan, men det bådar inte gott för en tidig säsongsstart. Jag har räknat med att vara ute i mitten av Mars iaf och nu är det snart bara 2 veckor dit. Vi får se hur det blir.

Hoj servicen ligger lite i träda just nu då jag ska köpa olja och filter på lördag. Handtagsskydden från Touratech ska äntligen vara på väg. Tror nog att min order hamnat lite i skymundan, för när jag skrev ett mail och frågade om min order så skickades den samma dag. 16 dagar idag sedan orden lades. Lite lång tid från Lidköping. Nu var det ju ingen panik, så det är ändå lugnt. Kommer att bli riktigt adventure stuk med dom på.

Blir det bara lite mer värme och snösmältningen sätter fart så får jag i vanlig ordning ta tag i vad jag kallar startrampen. Det vill säga, få en ”väg” upp från garaget så man inte dyker på skalle dom första 30 meterna. Just nu kommer jag inte upp. Blir till att skotta, salta för att få bort snö och is.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: