Hoj servicen forts….

2 03 2013

Hoj Hoj,

Så var det helg igen. En sån tur att dom kommer precis när man behöver dom. Idag ska det bli inköp av sista sakerna till hojservicen. Sen är det bara snöhelvetet som ska försvinna, så jag kan rulla ut och pröva allt nytt. Ska bli så spännande.

– 6 grader nu på morgonen. Solen börjar komma fram och hoppas den värmer ordentligt idag. Av den utlovade ”otroliga” värmen som skulle varit veckan som gått så blev det väl blygsamma +4 grader, men alltid något. Servicen fortsätter alltså idag med byte av olja och oljefilter. En grovjustering av handtagsskydden för att få frigång till sidokåpan. Behöver vinklas upp mer för att inte ta i vid större sväng av styret. Ska gå bra utan några problem.

Testade Castrol olja till min Intruder förut, men det var inget lyckat. Ville börja slira på kopplingen så jag böt snabbt. Biltema olja trivdes den bäst med. Slirningen försvann efter någon mil. Blev betydligt billigare också. Nu är man lite skeptiskt om man ska gå på samma sak igen. Lite märkligt var det då Castrol gör väl inge skit egentligen. Rätt mängd var det i också annars kan ju det göra att det slirar. Vet ej vad det blir till Varaderon ännu. Ska kolla runt lite på webben för att få några tips.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: