Hojtur om 2 veckor?????

3 03 2013

Hoj Hoj,

Så var denna helg slut också och vi är 1 vecka närmare våren igen. Hojtur om 2 veckor, dvs helgen 16 – 17 Mars, verkar nu lite långsökt. Mycket snö kvar på våran väg och garageuppfarten ska vi nte tala om. Fast man vet aldrig. Blir det bara värme så går det fort. Man hoppas ju. För tillfället gårIMG_0335 det nog bättre att åka spark eller skridskor på vägen hos oss.

I helgen som var blev det sista handpåläggningen på hojen så nu är den klar. Idag var vi in till stora människobyn och lämnade av Ammy på City Terminalen. Vi kollade runt lite på centralen och tog en smörgås och en dricka. Märktes att det var söndag eftermiddag. Fullt med folk på Centralen. All på väg mot något mål. En del hem och en del säkerligen bort. Pearkeringstiden började närma sig sitt slut, så vi gick tillbaka till bilen igen.

Bilar överallt som korkade igen korsningar. Undrar hur dom tänker, eller gör dom det? Om jag ser att jag inte kan köra så jag kommer förbi korsningen. Kör jag ändå in i den då? Inte jag iaf, men det verkar vara mera regel än undantag i Tokholm. På Sveavägen har många inte märkt att om man står för rött vid första trafikljuset bland dom främre i kön och när det blir grönt kör man sedan i 50 Km/h så får man grönt genom hela Sveavägen

Vi kom ut från Stockholm och svängde in vid Mörby Centrum och tog en koll. Knallade runt och mest kollad in i lite affärer. Blev förstås lite IMG_0339småsaker köpte. På väg ut gick vi ett fik på övre planet. Var lite sådär kaffesugen, men såg detta väldigt fina inredda fiket ute i själva gången. Var så mysigt inrett på något sätt. Mycket enkelt men hemtrevligt kändes det. Det blev en fika där bara just för att det kändes så mysigt. När vi fikat färdigt så åkte vi hemmåt igen. Lukas fylld 6 år så vi var bjudna på kalas.

Efter kalaset så åkte vi till Norrrtälje och hämtade Andreas som lanat med kompisar. Hem igen. Plockade i mina saker i hojjackan igen och passade samtidigt på att testa IMG_0340impregneringen. Den var helt ok. Vattnet låg efter 15 minuter fortfarande som en liten pöl. Inget hade heller sipprat ner genom sömmen, som brukar vara den svaga länken. Imprenex i tvättmaskinen fungerar allra bäst. Lätt och behändigt om man har tid att låta plaggen torka. Tvätta först plagget. Låt det tork. Häll impregneringsmedlet i tvätt maskinen och i med plagget. Tvätta på 40 grader.   Man riskerar inte att missa något ställe som det kan bli med spray.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: