Jag väntar och väntar…….

6 03 2013

Hoj Hoj,

Ja man ser faktiskt att snön ändå drar sig tillbaka dag för dag på vägen utanför. Så härligt. I helgen måste det bli ett ryck i garageuppfarten för att försöka få bort så mycket som möjligt. Bara jag får till en ”startramp” som jag brukar så är jag nöjd. Det blir väl spett och spade och drösvis med salt. Men va gör man inte. Konstaterade att det faktiskt skulle gå att ta sig ut på den större vägen utan att slira runt på is och snö.

Satt och tänkte på på fredags kvällen som var. Jag satt och skrev till hojpolare på FB från runt 20:00 till klockan 23:00. Många skratt blev det i soffan. Den ena kommentaren tokigare än den andra. Ganska lustigt hur tillvaron har blivit. Man sitter flera mil ifrån varandra, men ändå någon slags gemenskap. Man lär ”känna” nya bekantskaper via nätet. Tills slut så träffar man dom irl och då känner man liksom igen dom. Orden, meningarna man sett får ett ansikte. Ganska underligt faktiskt, men kul. Jag har fått många nya vänner på grund av mitt stora intresse som är hojåkning. FB har också gett nya vänner. Jag gillar att skriva när tid medges och att dela med mig av intryck och upplevelser som jag fått. Det resulterar i denna blogg och i min fantasi blogg. Den senare har det inte varit tid till men det kommer.

Ja detta kunde man inte tro då man började intressera sig för datorer 1972. Det har hänt lite skulle man kunna säga. Vänner som åker utomlands är online via fb lite då och då, så det känns som om dom ändå är hemma. Spelar ingen roll och det är 5 mil eller flera hundra. Dom är där ändå. Och det är bra och kul. På något sätt saknar man någon som inte skrivit något på länge eller visat livstecken med bara ett litet ”like”. Jag låg sjuk för ett tag sedan och det blev inte så mycket skrivet på fb och vänner saknade en. Sånt är kul och inspirerar till mer skrift. Jag skulle också vilja uppträda som stå upp komiker. Vet inte om jag har DET, men fan va det surrar knasiga skämt i skallen. Ser ofta saker i den vanliga vardagen som jag skulle kunna spinna vidare på.

Dags igen att locka hit John B Lund så han får kasta lite grus i ögonen igen. I morgon kör vi igen. Veckorna går fort och snart är vi där då twinnen morrar upp för garageuppfarten och säsongen sätter fart. Jag väntar och väntar…..

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: