Funderingar…

10 03 2013

Hoj Hoj,

På väg till gruvan brukar jag ibland fundera på en sak. Hur kommer det sig att just jag står här i tunnelbanan tillsammans med dessa människor på väg till det jobb jag har. Om jag den där sommardagen för 41 år sedan, inte hade kört av vägen med hojen på väg hem, hur hade det sett ut då? Hade jag då stått här? Eller om jag hade fortsatt lumpen på F18 och inte bytt tillF16? Eller har det inte spelat någon roll?

Varför blev jag så som jag är? Hur mycket spelar dom små valen man gör in för att forma sitt liv?

Djupa tankar, men ganska kul att fundera på.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: