Ännu en kall dag

13 03 2013

Hoj Hoj,

Det var onsdag det. Isen ligger ännu tjock i Brunnsviken. Håller sig kvar i landfästet. Envist. Vill inte släppa taget. Inte än. Kung Bore hjälper till. Han trivs verkar det som. Inte vi. Inte än. Men snart får isen i Brunnsviken ge sig. Släppa taget. Dra sig tillbaka. Försvinna helt. Fåglarna anar redan. Trots kylan. Sjunger och lockar. En hackspett trummar i ett träd. Hör vad jag kan. Många olika sätt att bli uppmärksammad.

Många tror att det gäller lika för oss. Sjunga högt och ljudligt. Trumma på ett träd. Göra allt för att visa upp sig. Så är det inte. Dom bästa är dom som inte gör så mycket väsen. Dom alldeles helt vanliga. Utan att låtsas vara bättre än någon annan. Där finns modet. Där finns skönheten. Där finns dom att satsa på.

Det skymmer. Going home – Theme from Local Hero med Mark Knopler ljuder i lurarna. Så är det. På väg hem. Ännu en arbetsdag över. Helgen i sikte. Vi har haft ännu en kall dag.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: