Hoppet tändes

17 03 2013

Hoj Hoj,

En fin helg blev det. Tyvärr fortfarande för kalla nätter. Under -10 grader är för mycket på nätterna. Tar sådan tid innan snösmältningen börjar  påIMG_0377 dagen om det nu blir ovanför noll strecket. Det har varit lite si och så med det också dom senaste dagarna i veckan. Lördagen och söbdagen björ iaf på några plus grader. Ingen riktig fart ändå på snösmältningen. Jag var ner till Granngården i lördags och köpte superduper salt. Har lagt på en hel del av den nu på rampen som ni ser på bilden. Det är ganska tjockt med tilltrampad snö så det är inte helt lätt att få bort det. Man ser ändå att saltet har gjort så snön har blivit mörkare då det börjat att smälta. Tyvärr kommer inte solen åt så bra heller utan bara en stund strax efter 13:00 då den ligger i linje med rampen. Eftersom det blivit mörkare så tar solen bättre, men då måste den ju nå ner.

Jag är inte så lite sugen att få upp hojen, men samtidigt vill man ju inte riskera att dra på skalle dom första 10 meterna på säsongen. Köra sönder saker innan säsongen startat är ju dumt. Sen också förstås. Vägen bakom bilen är helt ok. Bara ett lager med grus, men det är bara att ta det lugnt så ordnar det sig. Klockan är 14:10 och nu ska jag ut igen och kolla. Hoppet är det sista som överger en.

Ha de!


Åtgärder

Information

3 responses

17 03 2013
joebona

Utan hopp, inget liv, jag får nog så lov att vänta några veckor till med tanke på att det ser ut så där på våran väg och jag tänker inte köpa salt för då går det åt en hel årsinkomst, 5 km:)

17 03 2013
Runar

5 km is saltar man inte gärna bort. Där får man lite på solen, bara den behagar att komma fram. Tids nog så gör den ju det, men vinterna har varat för länge nu.

17 03 2013
joebona

På tok för länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: