2 turer med Hojgänget

18 03 2013

Hoj Hoj,

Kung Bore tar ett nytt stryptag. Snöar igen och tisdag och onsdag blir det också snö. Glad man inte är i Skåne. Där har dom klass 2 varning.

2 turer med Hojgänget planerade. Börjar med en ny Grustur till Östhammar (bilden) den 18 Maj. Går på blandade vägar upp till Östhammar med start i CaptureRimbo. 7,3 mil. Vi fikar/käkar i Östhammar och kör sedan samma väg tillbaka.

Nästa tur, en vecka senare, den 26 Maj går till Österbybruk. Det blir en repris på förra årets med några små justeringar. 21,3 mil blir den och med raster så tar den runt 7 timmar. Stopp i  Österbybruk för fika/mat. Hemåt igen via Hallstavik, Väddö och Malsta. Stopp i Väddö för fika/mat beroende på vad man tog i Österbybruk.

Ser fram emot att få leda lite turer igen. Förra året var vi 16 hojar om jag inte minns helt fel på turen upp till Österbybruk. En imponerande syn att se dessa ringla fram på småvägarna. Många ögonbryn lyftes bland ortsbefolkningen när vi passerade.

Ha de!


Åtgärder

Information

5 responses

18 03 2013
joebona

Låter härligt, synd att man bor i en annan världsdel, hade varit roligt att hänga med.

18 03 2013
Runar

Ja det är verkligen synd. Det hade varit så roligt att ha Er mer på dessa turer. Men träffas det ska vi alla gånger i sommar. 🙂

18 03 2013
joebona

Ja det är ett måste, vi får väll mötas på halva vägen eller i Söderköping:)

19 03 2013
Runar

Ja på ett eller annat sätt så får vi se till att träffas. Kommer eventuellt ner till Söderköping den 31 April för att vara med på 1:a maj kortegen i Norrköping.

18 03 2013
joebona

Eller om du hänger med danne eller någon annan från hojgänget hit i sommar, jadu är välkommen ensam också om du vill så klart:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: