Våren siktas i fjärran

20 03 2013

Hoj Hoj,

Kungen av vintern håller fortfarande ett stadigt tag om oss. Det var en seg en. Mer snö har fallit och tempen ligger mellan -4 och -9 grader. Någon Captureplus möjligen någon timma runt lunch. Men ha förtröstan. Det kommer en vår och vi ska få varmare, men vi får vänta till den 2 April och jag hoppas förstås att den kommer redan dagen innan då man är ledig och kan njuta av de första milen på hojen igen. De första premiärmilen är trots allt de bästa av alla. Även om det bara blir en liten sväng så är smilet stort.

Aldrig har så mycket cirkulerat kring vädret. Jag tror alla faktiskt har fått nog av vinter och kyla nu. Satt idag på jobbet och såg solen komma fram igen och genast så ser det så underbart skönt ut. Går man ut så blir det lite annorlunda. Kalla vindar och i skugga blir det riktigt kallt, men vad det känns att solen värmer när man står i lä.

Ta det lugnt alla för våren siktas i fjärran.

Ha de!


Åtgärder

Information

5 responses

20 03 2013
joebona

Sol, värme, va??????????

20 03 2013
Runar

Ja det är otroligt, men man kanske inte ska ropa hej ännu. Jag tror det när jag ser det på termometern. Det va satan va snö ni har fått igen. Idag kom det bara några fjun och däremellan sken faktiskt solen. Kallt och blåsigt var det. Hoj servicen har väl legat nere nu kan jag tänka. Får hoppas på att påskhelgen ger lite värme så du/ni kan fortsätta med servicen.

20 03 2013
joebona

Ja man blir så jäkla less på det och inte har vi varit i garaget någonting senaste veckan, det vräker ner fortfarande och jag törs inte gå ut och se hur mycket vi har fått men när jag kom hem från jobbet idag så hade vi runt 25 cm, och enligt prognosen så ska det fortsätta hela natten och hela dagen imorgon, jag vet ju vad jag har att göra imorgon. Man måste ju skämta om det för att stå ut med eländet.

20 03 2013
Runar

Fy satan. Lider med er. Det har varit så satans kallt också så det har gått åt en hel del ved. Måste göra ett litet stöd köp av ved. Jag hade inte plats för mitt sista 10 kubiks lass som jag egentligen behövde och det är väl det som fattas nu 😦
Måste göra om förvaringen i sommar för veden. Nu ligger den på pall under pressenning. Bara det att pressenningen nu har frusit fast i den ved som är kvar och lögn i fan å få av den. Presenningen har också blåst av när det snöat så snö har kommit in fryst ihop veden. Beight. Blev det bara varmt så finns det ganska mycket ved att komma åt.

20 03 2013
joebona

Been there done that som man brukar säga, nu för tiden så har vi veden i ladugården och jag lånar traktor och kör upp till huset med jämna mellanrum men nu börjar det bli dåligt här med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: