Säsong 2013 inledd!!!

24 03 2013

Hoj Hoj,

Då kära bloggläsare kan jag meddela att i dag tog jag min första tur med hojen för säsong 2013 är nu inledd!! Det var runt 4 grader varmt så handtagsvärmarna var ju på förstås.

Det gällde att välja spår för framhjulet på vägen för i mitten av vägen på dom skuggiga partierna var det fortfarande is. Mycket grus som vanligt i samhället, men inget ute på dom större. Det var riktigt skönt att få sätta sig på hojen igen och rulla ut även om det var en mycket kort tur på 4 mil. Lite knepigt att komma upp från garaget och jag behövde en knuff extra i ryggen för att komma upp. Har bara saltat och inte lagt på något grus ännu. med det får jag nog göra om jag ska komma upp utan rygg knuff. Lag upp en film från uppfarten från garaget http://www.youtube.com/watch?v=hkeoACtwUMs&feature=share&list=UUDewyjnAohkbjjBii2vQf7g

Jag var förstås nyfiken på hur Touratech handtagsskydden skulle vara och dom var helt ok, men man måste skaffa det extra vindskyddet till dom som jag faktiskt gjorde. Utan det blir det nog inte så bra vindskydd. Nu var det en fröjd att ta lite lätt i handbromsen igen. Tog det försiktigt då det var lite si och så med väggreppet. Ville inte riskera något. Mjuk och fint utan några som helst ryck som det var sist jag körde i höstas. Ska bli intressant att köra lite mer och det blir väl typ nästa helg. En liten film för att göra polare avundsjuka han jag också med att ta.
http://www.youtube.com/watch?v=hw5lEA3Zp5Q&feature=share&list=UUDewyjnAohkbjjBii2vQf7g

Ha det!


Åtgärder

Information

2 responses

25 03 2013
joebona

Lite galen är du allt, fast bara lite:):)

25 03 2013
Runar

Största hindret var att komma upp från garaget, men med lite knuff hjälp sista biteen så gick det bra. Men som sagt det var lite lurigt på vägen. Sen får man ju tänka på att däcken är kalla så lite sämre grepp överlag får man ju. I helgen blir det väl dags för nästa tur. 1 April skulle vara skaplig med +4 grader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: