Fredag kväll.

5 04 2013

Hoj Hoj,

En härlig fredag kväll, fast tomt i stugan. Frugan knegar och den kvarboende grabben drog och lana. Bara jag å katterna kvar. En hel orörd helg framför oss igen, men den går fort så det gäller att ta vara på den.

Vad kommer att hända då? En del av Lördag förmiddag beräknas gå åt till till att köra skräp till tippen eller miljöstationen som det så vackert heter. Efter det en tripp till Biltema i Uppsala och investering av raisers för att höja styret. Hem igen och skruva dit dom. Få se hur högt jag kan höja utan att byta slangar och vajrar. 28 mm hörde jag hade gått. 38 mm är max dom kan höja. Vi får se vad det blir. Efter det så ska det bli en tur till Sigtuna Hamncafé. Premiär dit för säsongen. Brukar bli ett par vändor dit. Jag har gjort en liten tur av det annars får man köra samma väg tillbaka som man kom dit på. Kan man ta en annan är det bonus.

Vi kanske blir några stycken på turen om vädret och temperaturen är gynsamm. Det ser ut att kunna bli 5+ grader. Turen blir för mig 11,5 mil och dom som möter upp i Upplands Väsby blir den 7,3 mil. Sigtuna är ungefär halvvägs bort på turen, så det blir inte så lång körtid. Bilder och summering kommer i sedvanlig ordning senare på kvällen.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

5 04 2013
joebona

Låter som det blir en härlig dag imorgon, ha det gött:)

5 04 2013
Runar

Ja det ska bli kul. Lite nytta först och sedan lite belöning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: