Styret höjt

7 04 2013

Hoj Hoj,

Just nu snöar det för fullt. Stora äckliga vita flingor. Vitt igen där gräset lyckats kommit fram. Finns bara ett ord för detta. Beight. Kankse två. Mycket beight.

Idag var jag till Biltema och köpte risers till hojen. Lite spännande på hur mycket jag kunde höja styret. Vet heller inte vilken höjd är bäst. På vägIMG_0469 hem från Uppsala så såg vi ett lustigt väderleksförhållande. Var tvungen att stanna och ta ett kort. Till vänster om oss var det sol. Rakt fram snöstorm. Till höger molnigt. Rakt fram var det alldeles vitt och det snöade som satan. Ingenting där vi stog. Snacka om lokala snöbyar.

Åter till ämnet. Höjning av styret var det visst. Det blev Biltemas risers som går att bygga från 19 till 38 mm med olika distanser. Insåg att alla kunde inte få plats då bromsslangenIMG_0484 inte räckte till i sin längd. Med distanser och att få dit allt utan att dom ramlar av kan vara ett problem såvida man inte använder lite häftmassa emellan distanserna. Så blev det. Testade och byggde upp alla utom minsta 5 mm distansen. Fungerade perfekt. Bromsslangen räckte för denna höjning. Det blev då en höjning av 33 mm och det ska verkligen bli kul att testa hur det känns. Kanske får minska men det kändes helt ok vid provsittningen. Sen är det ju lite annat när man kör.

Ser ut att dröja lite till nästa tur. Möjligen söndag om en vecka. 8+ enligt spågubbarna å gummorna.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

7 04 2013
joebona

Hoppas det blir bra med höjningen:)

7 04 2013
Runar

Ja jag tro det kommer att bli kanon. Lite lågt som det var när man stog upp. Ska bli kul att testa, men nu verkar det dröja fram till söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: