Lill Lördag

10 04 2013

Hoj Hoj,

Onsdag och helgen närmar sig igen. Fortfarande kallt på morgonen. – 8 grader var det i morse klockan 7:00 så det blir ingen hoj till gruvan . Söndag blir det en sväng med hojen igen. Det blir test hur det kommer att kännas med styret höjt 33 mm. 46,5 mil denna säsong än så länge. Ändå är det bara korta svängar. Längsta är väl på 12 mil som jag tog i söndags.

Efter helgen som kommer verkar det som om vädret ska vända. Några få plus grader på nätterna och upp emot 10 – 14 grader dagtid. Möjligen kan jag ta hojen till gruvan den 16 April. Då såg det ut att iaf var +4 på morgonen, men det återstår att se. Denna vår har varit väldigt seg. Känner för riktiga långturer. Ska bli så skönt när tempen stiger ytterligare och man kan göra en riktig tur.

En tur kommer att bli till Bacho Outlet i Enköping. Jag är ute efter lite kvalitéts verktyg. Har deras stora hylsnyckelsats. Skulle  vilja ha deras ringnycklar med spärrfunktion, några tänger och några skruvmejslar. En tur på 17,2 mil. Öppet på Onsdagar och Lördagar, så det får bli en lördag.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: