Hur blev det med styret?

16 04 2013

Hoj Hoj,

Såg att jag inte hade skrivit något om hur det blev med 33 mm höjning av styret. Det blev en riktigt långtur i Söndags på 20 mil. Njöt av varje cm. Styrhöjningen blev kanon. Rakare sitt ställning och inget vindbrus för det tack vare MRA rutan. Jag har inte testat stående ännu, men kan bara bliIMG_0484 bra. Lite lågt förut då man fick stå lite krokigt. Nu tror jag det blir mycket bättre. Tilläggas ska att jag inte på något vis dåligt förut heller, men jag tror detta gjorde det lilla extra. Det blev också bättre plats för startnyckeln. Det var lite trångt förut från nyckeln till ”överliggaren” på styrfästet. Lite meck att lägga nycklarna rätt ibland för att kunna vrida runt nyckeln.

Snart blir det grustur upp till Östhammar. Nya vägar och spännande värre. Ingen aning om hur vägen är eller ser ut. Problemet kan vara bommar. Ska följa den med Google Maps för att se hur mycket grusväg det är. Kul ska det iaf bli. 4 har visat intresse, men jag tror att en avCapture dessa gjort det mest på skoj (eller hur Jonas?). Den 18 Maj kör vi i alla fall en tur på 77 km och tillbaka samma väg, så totalt blir det 154 km. Hoppas vi får ett fint väder.

Det ska hur som helst bli kul att leda lite turer igen i norra Roslagen.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: