Premiär till gruvan

17 04 2013

Hoj Hoj,

Idag blev det premiär tur till gruvan. Ganska sen premiär i år. 6+ grader vid starten och hem var det 14 grader, men halv storm i vindbyarna. Det har varit minus grader varje morgon i stort set fram till nu. Det ser ju faktiskt ut nu som våren är här.

Det var skönt att åka hoj igen till gruvan. Hem tog det 43 minuter bara att komma ut ur Stockholm. Helt knök fullt längs Sveavägen. Ingen plats  för hojen till höger heller. Beight. Så kan det va i stora staden. Det visade sig att en bil fått tvärstopp på Sveavägen och då blir det kaos. Sen är det bilar parkerade längs vägen så man har ingen möjlighet att smyga fram till höger. Bara jag kom av Sveavägen så rullade det på som det skulle.

Var nära att få närkontakt med en lågt flygande idag. Det blev en strykare i vänster backspegel. Rent reflexmäsigt så han jag ner bakom vindskyddet, men det blev bara en strykare. Det var tur det. Snubblade över en Nolan N90 idag också. Istället för nytt visir så blev det en Nolan. Bra pris kunde inte låta bli typ. N-com Bluetooth kommer kanske senare. Problem bara då den inte fungerar med iPhone, fast jag skulle ju villa säga att iPhone inte fungerar mot N-com. Tills vidare så blir det att montera Scala på den.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

18 04 2013
Skye

Härligt, nu börjar det bli väder. Så ska det självklart regna idag.

Det är konstigt. Jag får min ”skyephone” att connecta till alla blåtandsenheter utan problem. Kör ett ericsson headset utan hjälm och har scala rider genom Zumon. Så det kan vara en idé om du inte får igång n-com. Kör den via Zumom, så får den agera blåtandsväxel..

18 04 2013
Runar

Ja det är typiskt. Det skulle vara 2 dagar med sämre väder, men till helgen ska det tack och lov skina upp igen.
Jag har bara läst att n-com inte fungerar med iPhone på deras sida. Troligen bara en firmware uppdatering i n-com som fattas ännu och skulle tro att den kommer eller med nya n-com enheter är kanske mer troligt. Jag har inte skaffat n-com ännu. En annan del i detta är om n-com kan kommunicera med Scala Q2 som frugan har i sin hjälm. Jag får väl montera över min Scala till Nolan hjälmen tills vidare, men det hade ju varit smutt att få den integrerad i hjälmen. Få se om det går att montera den utan alltför stort ingrepp i kanten på hjälmen. Blir det för stort ingrepp så avstår jag.
Jag har prövat att koppla ihop iPhonen med Zumon men inte gått. Gillar inte iPhonen. Alternativ får jag skippa firma luren och köra med en Sony som jag vet fungerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: