Valborgsmässoafton

30 04 2013

Hoj Hoj,

Så var det Valborg igen. Tiden rullar på. I morgon är det tänkt att jag ska åka ner med Hojgänget ner till Nyköping och Norrköping för att delta i kortegen. Temperaturen såg inte så lockande ut klockan 7 då jag måste åka. Allt från 0 grader till +3 har det visats. Hoppas givetvis på minst det senare. Vädret ska bli kanon och tempen stiger ju under dagen, men det kan bli riktigt bistert på morgonen. Vi får se hur många grader det blir.

Skrev i ett tidigare inlägg att jag fått problem med avbländarknappen och fick köra med ljustutan. Tack vare en läsare av bloggen (Skye), tillika Admin för XL-Varadero forumet, så fick jag veta att detta är typiskt för Varadero. Drösvis med 5-56 och ett tryckande som en tok brukar hjälpa. Det gjorde det även här. Fungerar till och med bättre än när jag köpte hojen :-).  Tack för tipset. Det var guld värt. Slipper nu köpa bättre begagnat handtag om det ens går att få tag på. Lär nog behöva kunna köra på hellyse sista delen hem i morgon.

Om det nu fungerar att ge sig iväg imorgon bitti så lär det bli runt 50-60 mil. En redig liten tur. Nä nu ska jag sätta kamera, hjälm och telefon på laddning och sen gå och knoppa och ladda mina batterier.

Ha det!


Åtgärder

Information

6 responses

30 04 2013
joebona

Ha en riktigt bra dag och hälsa dom andra från oss.:)

1 05 2013
Runar

+0,8 grader nu och det är 1 timma tills jag måste åka för att hinna fram till klockan 8 vid Gullmars. Det måste bli minst 3+ om jag ska fixa dom 6 mil som det är dit.

1 05 2013
joebona

Ser på bilderna att du kom iväg, härligt nu är jag riktigt avundsjuk på er, här är det kanonväder.

30 04 2013
Skye

Tack!

Nu är jag inte admin för att jag är motorcykelkunnig och mekaniker utan det är mer för att jag var den enda som kunde sköta om forumet och ta det vidare till den nivå det är idag,

Har lärt mig mycket att veta allt om min hoj just för att jag läser forumen och kommer ihåg vad som skrivits. Har iofs haft problemet själv med hel-halvljus knappen men det var ingen som sa att det behövdes en halv burk för att det skulle lossna..

1 05 2013
Runar

Jag såg bara på att signaturen hade admin rättigheter så jag tog det för givet.
Ja jag var ju helt inne på att någon detalj hade gått sönder alternativ utnött i mekanismen för knappen. Som jag skrev så fungerar den nu bättre än när jag köpte den. Jag har hela tiden fått tryck lite snett på den för att den skall åka ut. Det var nog också det som bidrog till att jag trodde den var körd.

Tack ännu en gång.

1 05 2013
Skye

Du är inte den enda som har problem med knappen. Även internationellt frågas det.
http://www.vci-forum.com/index.php?topic=57.0
Detta forum är det internationella forumet:
http://www.varadero-international.com/ men med ny portal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: