Helgen närmar sig

23 05 2013

Hoj Hoj,

Ja då närmar det sig helg igen. Jag hoppas verkligen på fint väder nu på söndag. Prognoserna har visat allt från strålande sol och 19+ grader till regn och 10+ grader. Variationer skulle man kunna säga. Ganska rikligt med regn också. Vi får se hur det blir. Jag har planerat en tur med Hojgänget till Österbybruk via små slingriga asfalterade vägar. Vet ej skicket på dessa efter tjällossningen, men det visar sig.

Efter en fika och kanske en macka tar vi oss österut mot Harg och sedan söderut via Hallstavik och mot Norrtälje och slutligen så hamnar vi i Rimbo. En tur på 20,5 mil. Hitintills så är det 10 anmälda hoja och sedan tillkommer några utöver så jag räknar med 15 hojar. Får vi bara uppehåll och gärna lite sol så kommer vi att få en riktigt fin dag på våra hojar.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: