Lite sugen igen…

10 06 2013

Hoj Hoj,

Man börjar bli lite sugen igen på att köpa lite mjölk. Vattenslang är inköpt hos Clas Ohlson fast jag skulle nog behöva en 20 meter till. Det såg skapligt ut när jag klev av bussen. Uppsprickande molntäcke med solen som bröt fram. Sen såg jag dom mörka molnen igen i horisonten runt om. Det var bara en tidsfråga innan det skulle bli regn igen. Mycket riktigt så kom det några skurar till på kvällen.

Prognosen ser lite bättre ut för kvällen i morgon och ännu bättre tills på onsdag kväll. Får väl kolla upp någon lämplig stad kanske att besöka. Återtår att se vad det blir om det nu blir någon ”liten” tur.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.




%d bloggare gillar detta: