Biltema och Sigtuna.

8 07 2013

Hoj Hoj,

En alldeles underbar sommarkväll igen den 4 Juli 2013. Det blev de en tur till Uppsala och Biltema. För ovanlighetens skull var de inte jag som skulle investera utan det var Jeanette. Inga större saker skulle köpas så då passade det bra med hoj och så fick det bli.

Nette rullade in på gården strax efter mig. Jag tog en fika och en macka och sen var det bara att svida om. Biltema stänger klockan 20:00 så det var inte så mycket tid att vifta på. Först behövde jag fylla upp hojen. Konstigt vad det går åt. Kan inte förstå. När tanken var full igen så körde vi mot Uppsala och Biltema. 77:an ut och som vanligt körde jag av vid Östuna och tog gamla vägen till Uppsala. Våga vägra E vägar – är det som gäller. Ibland är man ju tvungen, men inte förr ger jag mig upp på dom. Tidigare på dagen fick jag en förfrågan från Peo i Åkersberga, om att hänga på Snöflingorna till Sigtuna. Det passade inte riktigt då jag skulle till Uppsala.

Det var snabbt handlat för Nette på Biltema, så då tänkte jag att nu tar vi runt Sigtuna hem. Det blev 255:an och raka spåret till Sigtuna och där ser jag Peo´s  blåa Varadero vid Våfflan. Vi rullade in och parkerade och när jag fått av mig hjälmwn såg jag Peo och tog sikte mot honom. Han verkade lite snopen, men hade på känn att jag skulle komma förbi. Dom var ett redigt gäng från Snöflingorna som letat sig ut till Sigtuna. Vi bytte några ord och sedan gick Nette och jag och tog varsin mjukglass. När glassen var slut tog jag några bilder och sedan gjorde vi oss klara för att åka hemåt. Snöflingorna åkte ungefär samtidigt som vi. Jag fick 4 hojar med mig genom Arlanda då dom var osäkra på vägen hem genom Arlanda.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: