Dom flyttar nu…

4 09 2013

Hoj hoj,

Sakta går det mot höst. Känns i luften. Kyliga, fuktiga kvällar och tidig morgon. 8 grader i morse. Några helger till i bästa fall som man kan åka hoj på. Dagarna kan vara fina, men gruvan pockar på min närvaro. Hänvisad till helgerna. Dom få som är kvar. Många mil har det blivit denna sommar. Många vackra platser har Monica och jag besökt. Många människor har vi mött. Minnen vi tar med oss. Plockar fram dom och minns. Minns känslan att sitta där. På stenen vid Flatruet. Att stå där vid Blåsjön och ta en fika. Stoppet där vid Klimpfjäll för att ta några kort. Se naturen när den är som bäst. Uppleva naturen när den är som bäst. Uppleva den på bästa sätt. På hoj.

Sakta går det mot höst. I minnet har vi sommaren kvar. Dom varma dagarna. Hur jag fick kyla ner bakdäcket vid en sjö. Hur varmt det var när vi stannade vid Stekenjokk. Hur ont det gjorde när jag slog i huvudet vid ett av Vandrarhemmen. Men det gjorde egentligen inget. Jag behövde få veta. Veta om jag var vaken. Jag var det. Ingen dröm. Verklighet. Jag var där. Monica var där. Vi upplevde detta tillsammans. Jag å min Monica.

Sakta går det mot höst. Ännu finns några fina dagar kvar. Vill ut igen. Ut på vägarna. Ta tillvara på dagarna. Jag och Monica på hojen igen. Nya platser. Nya upplevelser. Nya äventyr.

Sakta går det mot höst. Jag har sett tecknen. Dom flyttar nu………

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: