Ett litet fotosafari.

17 09 2013

Hoj Hoj,

I söndags var vi ut en kort sväng med hojen. Jag skulle fota några ankor (läs änder i fortsättningen) vid en vattensamling.IMG_1352 Brukar alltid vara ett helt gäng där. Så även denna dag.

Molnen hopade sig, men längtan ut var för stor. Lite regn har inte dödat någon. Inte i måttliga mängder iaf. Ut med hojen och på med kläderna. Tempen låg runt 15 grader. Vi gled iväg mot Malsta. Nästan framme vid Malsta finns denna vattensamling. Som vanligt var det många ankor där. Jag fick ett kort när dom flydde i full fart. Vi gick runt längs kanten och då förstod jag varför dom flytt så fort.

Längs kanten av vattnet låg det tomhylsor från hagel. Det verkade som jakt på dom förekom här. Då förstår jag varför dom flydde så fort dom såg oss. Jag lyckades få några kort på dom. Det började duggregna och set gick mot kväll, så vi vände hemåt. Valde en grusväg hem. Klockan var 19:12 då GPS’n talade om att solen gått ner. Jag hade på denna väg tänkt ta 2 kort på lite fina platser, men det var fel ljus IMG_1353denna kväll så vi gled förbi bara. Dom finns ju kvar till andra tillfällen.

Att åka på grusväg med Monica bakpå är inga problem alls. Hon är duktig som spätta. Följer med så fint. Talar om utifall hon bara vill flytta ner fötterna från fotpinnarna och sträcka på benen under färd. Det märks inte att hon sitter bakpå.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: