Alla Helgons dag 2013

2 11 2013

Hoj Hoj,

Så var det Alla Helgons helgen. 1 November. Om bara 2 månader så är vi inne i Januari och då börjar det så sakteliga att vända igen. Känns ganska ok. Kan till och med kanske bli någon liten hojtur ännu någon helg. Förra året blev det en 20 mils tur den 24 November. Tänk er bara 1 månad före julafton. Sånt gör att icke hoj säsong förkortas en hel del.

I eftermiddags var vi upp till kyrkogården och tände lite ljus för våra kära. Så fint på kyrkogården på denna helg. Så IMG_1892många ljuslyktor. Jag ska upp i morgon kväll och ta några kort. Har ett litet smidigt stativ till kameran, så jag kan ta kort med lång exponeringstid utan att få det suddigt. Vi får se vad det blir av det.

Jag vet inte, men jag tycker det är något visst med kyrkogårdar. Jag tycker bara kyrkor och kyrkogårdar är så fina och lugna platser. Kan stanna till med hojen när jag är ute och åker och ta några kort och kolla in kyrkan.

Brukar tänka på när dom en gång byggdes och med den teknik somIMG_1895 fanns då. Vilket enormt arbete och vilka risker dom som byggde dom tog. Arbetarskyddsstyrelsen var ju liksom inte startad riktigt då. Upp kom dom ändå och kanske några strök med vid byggandet.

Nu ska jag upp och ta en kopp riktigt kaffe för att sedan bänka mig vid världens största enduro tävling. Gotland Grand National. Önskar min kompis Daniel Dahlgren (571) lycka till i tävlingen.

Ha de!!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: