Det kan göra ont ibland.

18 12 2013

Hoj Hoj,

Ja det kan göra ont ibland. Jag har åkt på magkatarr och det svider ganska bra ska jag säga. Ett sätt att banta, men kanske inte att rekommendera. Några köttbullar och lite makaroner, så är man mätt. Sedan när dessa trillat ner i magen så nästan ångrar man sig. Då sätter det igång igen. Nu tar vi nåt roligare istället.

Tankarna kring mina extralysen har tagit fart. Satans så svårt att hitta några fästen till dom i Sverige. Finns för gaffelben,Lysfästen men där vill jag inte ha dom. Såg ett par andra fästen på sidan som SKYE tipsade om. Dessa passa nog bättre till diametern på skyddsbågen. Samma stuk i aluminium. 3 olika distanser för att passa olika diametrar. Kommer att bli bra.

Kopplingen kommer att ske via en 2 polig brytare med vilken jag förmodar att jag kan koppla som jag hade tänkt:
1: På tillsammans med halvljus (på dagen läge)
2: Av helt
3: På då helljuset är på (på kvällen läge)
Bara för att komplicera det hela lite ytterligare funderar jag på kontrollampor för olika status. Blå för helljus. Grön för ljus på dagen. En tanke bara. Vi får se hur det blir med det.
Frågan är om jag behöver gå via ett relä? Tips mottages gärna.

Placeringen hade jag tänkt gjort på motorbågen. Inte så långt ner då jag villTest av lyse undvika onödigt sprut från framhjulet. Gjorde en liten bild på hur det kommer att se ut. Tror det kommer att bli kanonbra. Bara att investera i fästen, kontakt, kabel och krympslang. Sen kan jag sätta igång. Det lär komma bilder på hur jag gör och hur det ser ut när det är färdigt.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: