Fästen beställda

21 12 2013

Hoj Hoj,

Nu börjar det snart ta fart med monteringen av extraljusen. Lyckades hitta fästen som till på köpet är anpassade tillFästen motorskyddet som jag har. Samma tillverkare till och med. Kommer att bli kanon med dessa. Inköpslista för Clas Ohslon skriven, så nu är det bara att handla. Det jag inte kunde hitta var elsladdar för svagström. Inga för starkström heller för den delen. Jag vet att dom haft det förut, men det får bli den lokala OK/Q8 butiken för detta.

Hittade en bild också på hur det kommer att se ut på min hoj.Fästen1 Inte dessa lysen, men placeringen är just den jag tänkt mig. Tror jag kommer att bli riktigt bra. Inte så lågt att allt stänk kommer på dom från framhjulet, men ändå ganska lågt så att dom kommer en bit från hel/halv ljuset. Det gäller att få en bit mellan ljuspunkterna för att det ska synas. För nära så smälter dom ihop till en punkt  på långt håll. Det gäller att göra så att det ser ut som något annat än ”bara en hoj” i många bilisters ögon. Optimalt skulle det va att kunna få dom blinka blått emellanåt, men inte så populärt och tämligen olagligt.

Om jag inte lyckas hinna med någon mer uppdatering så får jag önska er alla en riktigt God (H)Jul!!, vad annars från en biker.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: