Väntans tider…

29 12 2013

Hoj Hoj,

Jag väntar och väntar. Inga fästen ännu. Var till ELFA och skulle investera i IP67 klassad vippströmbrytare och två LED indikatorlampor. Affären är stor med att bauta lager bakom. Konstaterade att den IP67 klassade vippströmbrytare hade var god för 250 V och 10 A. Inte undra på att priset var 550 kronor. Ja ni läste rätt. Backade snabbt på den och valde en annan. Inte IP67, men med täthuv som skruvas över den så fungerar det lika bra. Tror ni att dom hade mina saker? Inte en chans. Fick beställa och får hem på fredag. Beight. Om dom nu kommer. Med min vanliga tur/otur så lär dom inte komma. Fästena bör väl ha kommit då så om jag har tur så kanske det blir en provtur nästa helg. Om det nu inte skulle få för sig att bli minusgrader.

Nu när det kliar i fingrarna att få koppla ihop detta. Var ner i garaget och testade lyset när jag hade byggt färdigt kabelstammen. Helt ok. Slutåkt i mörker. Även om det var bra förut med dubbla H4, så gör 200 watt en hel del till.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

29 12 2013
Skye

Hej Runar,

Jag vet inte var du har tänkt sätta din brytare men min minibrytare till 12v uttaget kommer ifrån elfa och kostade 80 kr. Lite vulktejp runt om tätar det mesta. Klell&Co har också kontakter och de är billigare och funkar minst lika bra. Det skall mycket till att de blir skadade och i så fall är de såpass billiga att de går att byta ut var femte år.

Jag hade en minibrytare till mina LED men var tvungen till att byta till en större då jag inte nådde fram för att kunna slå av eller på.

29 12 2013
Runar

Hej,
Det blev en för 74 kr på Elfa. 2 polig 3 vägs vippströmbrytare. Kjell & Co hade bara 1 poliga brytare. Jag kommer att sätta den på vänster sida om tanken på plasten. Jag har kontakten för handtagsvärmarna där också. Bilder kommer på bloggen framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: