Ändring på sidan Bilder

19 01 2014

Hoj Hoj,

Ja snön faller och vi med den…
Fast vi är inte sämre än att vi kan resa och igen. Nu börjar man bli sådär obehärksat sugen på att ta en tur igen med hojen och med hojkompisarna. Alltid lika spännande att ta ut hojen på första turen och kanske även testa dom färändrningar man gjort på hojen under vintern.

Det jag egentligen ville skriva om var att jag har gjort en förändring på Bildsidan. Förr hade jag bilderna kopplade till Facebook. Det var bekvämt och fungerade bra, men bilderna var bara åtkomliga för dom som hade ett facebook konto, även om jag satte dom offentliga. Dom blir ju då bara offentliga för dom som har facebook. Jag har fått förfrågan från flera håll om att dom inte kunnat se bilderna.

För att tillmötesgå dessa har jag nu även lagt dom på google drive. Dom ligger där som offentliga och vill ni inte att någon bild som Ni är på sak vara där, så meddela mig vilket album och vilken bild så tar jag bort den. Maila i så fall till runar_larsson@hotmail.com så tar jag bort bilden. Från och med nu alltså så kommer bilderna även att finnas på Google drive.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

5 04 2015
comments

comments

Ändring på sidan Bilder | MC Turer

5 04 2015
how much do instagram followers cost

how much do instagram followers cost

Ändring på sidan Bilder | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: