GoPro Hero 3 Black Edition

13 02 2014

Hoj Hoj,

Så blev det till slut en GoPro Hero 3 Black Edition. Jag hade den 1:a GoPro kameran för ett par år sedan. Den blev som uppslukad av något så jag har än idag inte hittat den. Nackdelen med den var att när man väl hade startat den så fick den gå tills batteriet tog slut.

Efter den så köpte jag en CamSport Extreme HD. Denna kan man sköta via en kabel till kameran. Knappen har jag fäst påGoPro styret i kardborrband. Inget alls fel med den. Fungerar fortfarande. GoPro Hero 3 hade lite mer av det jag önskat förut. Den har en trådlös kontroll av kameran. Jag kan se i förväg vad kameran ser genom en app i telefonen. Mycket praktiskt. Då kan jag rikta den så jag vet att det blir bra. Remote kontrollen blinkar när kameran filmar. Så många mer inställningar i GoPro kameran. Nu ska jag väl i ärlighetens namn säga att man brukar välja en som man sedan kör med hela tiden, men möjligheten finns.

Det var stor skillnad med dom fästen som var med nu jämfört med förra. Med den kom det ett par konkava fästplattor och ett par raka fästplattor och sugkoppen och ett gäng med armar.  Även ett band att fästa i t.ex. cykelhjälmar. Nu får man köpa dessa separat. Det jag behöver till är fästanordning för remote kontrollen så jag kan fösta den på lämplig plats på styret.

Fast ibland vet jag inte. Det kräver en hel del planering långt innan man ska ge sig iväg. Hjälmarna ska vara laddade, Telefonen ska vara laddad. Kameran ska vara laddad. Remote kontrollen ska vara laddad. Vanliga kameran ska laddas. Många prylar blir det. Jag har varit med om att när vi bara kommit utanför Rimbo så har någon av hjälmarna tystnat. Har man då planerat en långtur så blir det lite tråkigt. Nu har det bara varit kortare turer som tur är. Inför långturer har jag alltid laddat hjälmarna så jag vet att dom har kräm. Nu har jag i och för sig ett 12v uttag på hojen så jag iaf kan ladda telefonen och kameran. I somras var det perfekt att ha då jag laddade surfplattan och telefonen ibland. En liten installation på hojen som jag haft mycket nytta av.

På söndag den 16 ser prognosen gynnsam ut. +6 grader och halvklart. Står den sig så blir det test av GoPro.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: