Det går bara inte å låta bli.

25 05 2014

Hoj Hoj,

Det går bara inte å låta bli. Måste ju bara bli en tur när vädret är på topp. Det blev alltså en tur på kvällen fast en liten kortare på 14 mil.

Blev nyfiken på funktionen kurvigaste vägen och vart kan man bäst testa den om inte på hemmaplan. Knappade in SimpnäsGarmin Zumo 390 Brygga för att se vad Garmin Zumo 390lm skulle välja. Det skulle bli intressant att se hur den valde och med vilken prioritet. Närmast kurvigaste eller en längre men kurvigaste. Jag kan säga så mycket att detta test klarade den galant. Jag hade själv valt dessa vägar.

Det blev ut på 77:an mot Norrtälje. Ett aldeles självklart val från Rimbo. Vid Husby blev det Malstavägen (1136) och ut på 76:an strax före Estuna. En väg jag ibland brukar ta när jag ska in till Norrtälje. Strax efter Estuna Kyrka blev det höger på väg 1141 mot Roslagsbro. Roslagsbro förknippar jag bara med fotboll av någon anledning. Nu var det nån match igen när jag åkte förbi. Har nästan varit det jämt och ortsborna går man ur huse.

Från väg 1141 över på väg 1146 upp til vägen mot Gåsvik. Ut på väg 1170 för att sedan ta av mot Simpnäs Brygga. Ett aldeles perfekt val av kurvigaste vägen till Simpnäs Från Rimbo. GPS´n valde den närmaste, men kurvigaste vägen. Perfekt. Det får bli några tester till mot kända mål för att se vilket vägval Garmin tar.

14 mil fick man ihopp igen. Fasen va det rullar på.

Ha de!


Åtgärder

Information

2 responses

25 05 2014
joebona

Livet leker. 🙂

25 05 2014
Runar

Ja verkligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: