Då var helgen över….

5 10 2014

Hoj Hoj,

Då var denna helg över. Fullt ös sedan i tisdags. Hjälpt till att flytta och satt upp tavlor och en hylla och lite annat fix. Tog en avkopplande hojtur in till Uppsala idag. Behövdes efter allt kånkande. 12,5 grader och mulet, men det kändes skönt ändå. Nu börjar verkligen skogen att byta nyans. Björkarna lyser klargula. Fin kontrast mot dom gröna barrträden. Tänkte på att på våren tycker man det är lika vacker när löven på björkarna börjar komma. Först ser dom nästan bruna ut innan det gröna kommer fram.

Jag var in till NetOnNet för att kolla efter ett fodral till min Z3 Compact, men inget fanns kvar. Karusell har fina fodral. Köpte ett till Z2:an som var riktigt bra. Mjukt och fint skinn. Inte den där plastiga hårda modellen som finns. Z3:an är den bästa lur jag haft. Smidigt format på Compact versionen. Lagom stor och lagom liten. Får kolla nästa lördag igen. Då ska jag in och köpa olja och filter till hojen. Inte för att jag kommer att ställa undan den, men det kommer väl inte bli så många turer till eller ganska glest mellan dom. Snart kommer frosten och lappmöglet.

Bilen ska få lite service också. Den har blivit lite grinig på mig. Den ska få ny olja med filter, luftfilter, bränslefilter och tändstift. Man får nöta några gånger innan den vill starta. Hitintills har den startat, men det kan likaväl bli stopp. När den väl startat så går den bra. Stift och olja kvar att köpa, sen kör jag igång. Törs nog inte chansa och köra med den längre. Känns som om den kan vägra starta vilken dag som helst. Kanske hyr hall vid OK med lyften nån kväll i veckan. Smidigt vid byte av bränslefilter och urtappning av motoroljan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: