Helg igen

10 10 2014

Hoj Hoj,

Då var det helg igen. Det har varit full fart den sista tiden. Flytthjälp med allt vad det innebär. Såhär i backspegeln så gick det alldeles utmärkt ändå. Nu står det flera service objekt på rad. Mest akut är min Passat som skriker efter omvårdnad. Den har varit riktigt tjurig, men det räckte bara att jag köpte svindyr olja så blev den genast mycket bättre. Tänk så bra den blir när jag byter olja också 🙂

I morgon (Lördag) skulle det tydligen bli vackert väder. Tempen skulle stiga strax över 10 grader och lite sol skulle det eventuellt kunna bli. Jag ska in till Lelles i Uppsala för att köpa olja och filter till hojen. Den ska också få en service. Ingen malpåse ännu för den. Det kan ju bli fina dagar ännu. Fast lite fräsch olja skadar aldrig. Söndagen skulle inte bjuda på så fint väder utan regn igen. Det gäller att hinna med så mycket som möjligt i morgon alltså.

Jag var ner till Konsum nu på kvällen. Satt och snackade med Andreas och fick för mig att det var dags för mig att åka till jobbet och han till skolan så avIMG_3446 gammal vana var jag på väg till parkeringen. Kändes rätt bra när poletten ramlade ner och man insåg hur det var. På väg ner såg jag månen som lyste så fint. Tog ett kort på den när jag kom hem. Min Canon PowerShot är helt otrolig. Liten smidig. Alltid med mig. Detta kort är taget med 80 gångers zoom. Den har 20 gånger optisk zoom och sedan digital. Ni som känner till hur den digitala zoomen brukar vara vet skillnaden.

Månen. Tänk att alla på hela jorden ser denna. Visserligen inte samtidigt, men ändå. Visst är det häftigt. När jag sitter på bussen på väg hem är den på väg upp och är alldeles röd. När jag kommit hem så är det röda borta igen.

Nu ska jag krypa ner i bingen och se nån film i paddan.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: