En höst tur..

2 11 2014

Hoj Hoj,

Då var det söndag kväll igen. En trevlig helg med middagsgäster i Lördags. Fick på vinterdäcken idag på bilen. Så skönt att fått det gjort. Får bli nya sommardäck till våren såg jag. Skulle vilja ha nya fälgar också. Dom jag har ser ut som sju sorger och åtta bedrövelser. Får nog bli nya lättmetall fälgar trots att jag har blinkers.

Han med en hojtur på eftermiddagen också. Jag hade GoPro kameran med och filmade några snuttar här och där. Håller på att redigera filmen och blir inte klar ikväll. Fortsätter i morgon. Tempen låg på dryga 11 grader, så med underställ och en tröja så var det så varmt och gott. Jag får sånt där riktigtHimmel semester sug när jag är ute och kör. Även fast vädret inte direkt är semesterväder. Tänk ändå. 2 November och 11 grader varmt. Det är fortfarande 11 grader och klockan är 20:35. Det blev inte så många mil, men det är upplevelsen som egentligen räknas. Man får va lite på sin vakt nu. Blöta vägbanaor, löv och lera omvartannat. Visst är det vackert även en höstdag. Se bara på bilden här bredvid. Himlen visar upp ett skådespel av färger och nyanser.

Körde en sväng runt Rånäs, Gottröra, Skepptuna och Kårsta. Såg några fina avstickare som jag gjortGrusväg under mina turer. Denna till exempel som går mellan två maskinhallar och ser bara att leda ut på en  åker. Fast det var en skojig grusväg som mynnar ut mot Frösunda. Idag blev det inte den. Fortsatte rakt fram och följde asfaltsvägen. Mörkret kommer snabbt nu. Solen går ner tidigt. Min extraljus är så bra. Det blir alldeles vitt framför hojen. Den ena LED lampan har jag lite riktad in mot skogen och den lyser upp skogskanten fint. Utifall någon fyrfota försöker med något så har jag rätt bra chanser att se den.

Ikväll ska jag försöka komma i säng i tid. Jag har så svårt för det. Vips så är klockan 23:30 och då är det minst sagt hög tid att slagga.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: