Mitten av November

14 11 2014

Hoj Hoj,

Snart så har November passerat också. Den 14 November är det idag. Klockan är 22:41. 6 grader varmt ute. Inte illa. Värmen gör att man längtar ut igen. Ut på vägarna med hojen. Endast 37 dagar till vintersolståndet och efter ytterligare några dagar så vänder det igen. Vänder mot ljusare tider.

Inga hojprojekt denna vinter. Kanske byta fotpinnar bara mot några bredare och med bättre grepp när man står upp. FotpinnarTouratech har ett par som det kanske blir. Jag vet inte. 1095 kronor verkar vara lite i häftigaste laget, men ska man vara på topp så kostar det. Vi får se. Det brukar i och för sig bli som jag tänkt och funderat på.

Det har varit intensivt i gruvan ett tag. Vi har fått mycket gjort, men dagarna har blivit lite långa. Restid på en timme på det också. Ja ja. Ser fram emot en julvila. Sedan blir det Januari och i år har vi Hojmässan att se fram emot i slutet av Januari. Finns säkert möjlighet då att KTM-1290-SUPER-ADVENTURE_MY2015_webprovsitta KTM Super Adventure 1290. Så sugen på en sådan. Teknik så det räcker och blir över som standard. Det ni BMW frälsta. Ligger nog lågt då detta är en ny modell och det brukar alltid vara lite barnsjukdomar. Fin är den och kommer nog att locka många. Rutan är justerbar och som standard är både handstags- och sadelvärme.  Farthållare och inbyggd däcktrycksmätare som standard. Det elektroniska stötdämparsystemet är standard. Kurv ABS, traction control och flera valbara körlägen finns. Ja vad ska man säga? 152 loppor kostar ekipaget.

Nu är det dags för sängen och en än så länge orörd helg ligger framför mig.

 

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: