Snart ett nytt år

29 12 2014

Hoj Hoj,

Så var domännamnet för bloggen förnyat för ett år till. 200 kronor för ett år är nog ok. MCTURER.COM inte så dumt. Lätt att komma ihåg, eller hur?

Var ut och filmade lite idag med GoPro kameran nere vid Långsjön. Resultatet kan ni se här. Det var en fin eftermiddag. Jobbade på förmiddagen. Det var runt -10 grader när jag gick iväg. Ja, egentligen åkte jag ner till sjön och sedan gick jag. Är nog inte fullt hundra i kroppen. Orkar inget. Känner igen lite av det förut då jag var på hälsokontroll och läkaren sa att jag hade dubbelsidig lunginflammation.

Nu skiter vi i krämporna och ser fram mot sommaren. Först så ska förstås MC Mässan besökas och dreggla lite över KTM Super Adventure 1290. Den låter som en trolig efterföljare till min Varadero. Bara Monica sitter bra på den så är den en framtida kandidat. Gillar både utseendet och det som följer med i original. Mycket hoj för inte alltför mycket peng. Då den kommer 2015 så ligger man ju lågt minst ett år i alla fall. Tekniken behöver nog trimmas in lite och den har typ allt.

Semesterturen slipas ännu. Några riktigt intressanta avsnitt kommer att köras. Ett är 5 mil rakt ut i skogen på en grusväg en bit från från Vuollerim mot Nattavaara. Reparationssats kommer att köpas innanSkärmklipp semestern. 202 dagar kvar till semester. Ni kan tro att jag längtar. Fast långt innan dess så har man ju tagit många turer. Jag vet inte om jag skrivit det förut, men jag har skaffat mig en liten dator att ta med på semestern. Nu kommer jag att ta med GoPro kameran också då jag kan spara undan filmerna och ladda upp dom från Vandrarhemmen som har trådlöst anslutning vilket dom flesta har.

Ha de!


Åtgärder

Information

4 responses

29 12 2014
joebona

Vad får man extra när man betalar?

29 12 2014
Runar

Man får en egen domän med eget domännamn. istället för mcturer.wordpress.com så har jag bara mcturer.com lättare att tala om för någon man träffar om dom är intresserade.

29 12 2014
Runar

Jag har runt 30 besökare varje dag i veckan.

29 12 2014
joebona

Aha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: