En tur i Januari

18 01 2015

Hoj Hoj,

Kopplingsvajern har kommit och är monterad. Idag var det hela +2,2 grader så det passade bra med en hojtur. Testade även den externa micken  till GoPro. Fungerade riktigt bra. Kamske ska ha den närmare munnen nästa gång. Lite svårt att hörde med visiret lite öppet i farter från 70 km/h. Blir nog bättre med micken närmare munnen. Bara att testa sig fram.

Det var riktigt skönt med en hojtur. Ingen fara med den något svala luften. Handtagsvärmarna på och underställ så jag hade kunnat kört en bra bit till. Nu blev det bara strax under 3 mil. Man fick vara på sin vakt. Ibland låg det isfläckar kvar och sedan så är ju däcken kalla så greppet är sämre överlag. Men tänker man bara på det och anpassar farten så är det inga problem. Längtade igen tills när jag kan ta en riktigt tur med hojen igen. Efter turen idag blev det tvätt av hoj nere på ST1. Spola bort vägsalt kan nog vara bra.

Här är filmen från turen.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: