Om tanken får mogna….

30 01 2015

Hoj Hoj,

Om man hinner tänka efter, så kan man ändra sig. Det är bra att tänka efter. Hade stora planer på att kolla efter andra märken och provköra KTM Super Adventure 129, Honda Crosstourer och Triumph Explorer XC. Började fundera på vad jag egentligen var ute efter och det var ABS. Säkert jättefina hojar alla jag funderat på, men kom framtill att jag trivs kolossalt bra med Hondan. Vi åker jättebra på den på dom långa semester turer vi tagit. Problem fri körning. Så vad behöver jag då egentligen? Jo bara en nyare Honda Varadero.

Började kolla runt lite idag på priser och lite nyare Varaderon och kom fram till att det fanns en del intressanta objekt. Det primära är alla väskor, värmehandtag och ABS förstås. Då har jag den hojen som jag önskar. Såg att det fanns några i min smak att välja på. Så det troliga är nu att det blir en Varadero fast några år nyare. Min är från 04 så den e inte så lastgammal den heller. Kan gärna behålla den också om jag inte får den såld för jag är nöjd med den förutom avsaknad av ABS.

Vi får se hur det blir.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: