Känns mer och mer rätt….

1 02 2015

Hoj Hoj,

Ett byte till en nyare Varadero känns mer och mer rätt. Börjat kolla efter några tänkbara objekt och sett några. Vi får se vad det blir utav det. Bävar bara för att skicka ut Varaderon på blocket. Hatar att sälja något där med alla tomtar som kommer med skambud och fånerier som bara tar tid. Samtidigt så får man ju mer för den istället för ett inbyte, men samtidigt så slipper man allt tjafs med ett inbyte. Inte bestämt mig ännu på den punkten. Å andra sidan, så sitter ju firman med trumf på handen om man åker 30-40 mil enkel för att kolla. Blir ju lätt då att man kanske tar det bud man får, för inte så skoj att åka hem utan den nya.

Satte ut Intrudern förut för 20.000 och då ringde en idiot och bjöd 20 hundra lappar. Ett mycket kort samtal som jag avslutade när jag hörde hans bud med: Skit på dig
och la på. Sålde den sedan till en seriös kille från Åland utan tjafs. Får börja med att skaffa ett kontantkort.

Vad har ni för erfarenheter inbyte vs blocket?

Ha de!!


Åtgärder

Information

4 responses

1 02 2015
joebona

Inte mycket erfarenhet av blocket, har sålt en svets för några år sedan. Ingen ringde på några veckor men sen så ringde ett par och köpte svetsen dom hämtade den samma dag och jag hade gått ner 500 i pris.

2 02 2015
Runar

Ok. Jag har sålt en del men inte mycket. Intrudern ringde det ett par stycken tjafsare på som skulle sänka priset med flera tusen osett.

2 02 2015
joebona

Tydligen rätt vanligt att få samtal med skambud har jag hört.

2 02 2015
Runar

Ja tyvärr. Jag tror många chansar och får dom varan till ett mycket lågt pris så säljer dom den vidare och på så sätt gör dom en hacka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: