Alla hjärtans dag 2015

14 02 2015

Hoj Hoj,

Idag blev det premiärtur för Monica . Det är spätta det!!.  Det är +3 grader och växlande molnighet. Helt ok väder för en tur. Lite isigt första biten ut till Uppsalavägen, men det fanns ett spår att köra i. Så som jag hade tänk mig lägga ut kalciumklorid.

Många bilister, troligen själv hojåkare, visade tummen upp när vi kom. Det suger nog i tarmen på mångaÖgonblicksbild 1 (2015-02-14 22-24) nu. Själv känner jag mig lite nöjd igen. Det räcker med några mil så här väldigt tidigt på säsongen. 21 mil har det blivit nu i år. Fungerar riktigt bra med externa micken i hjälmen. Mycket grejer att komma ihåg när man ska iväg. Idag hade jag kommit ut till hojen och Monica klättrat upp nå jag kom ihåg att jag glömt micken.

Nu kan det faktiskt bli en och annan tur nån helg eller kanske till och med någon kväll. Fast bakslag är väl bara att vänta. Det man kan glädjas åt är att det blir inte så långvarigt.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: