Nu vill man ut………igen

21 02 2015

Hoj Hoj,

Längtar. 149 dagar kvar. Tills den stora turen. Nu menar jag inte tur som i tur utan tur. Ni fattar va?

Skulle ju inte göra något om den andra turen och infann sig. Skulle definitivt inte svida. Jag planerar lite inför hojturen i sommar. Drar lite hit och dit i BaseCamp. Letar efter sevärdheter via nätet. Lägger in en waypoint. Kopplar den till turen. En avstickare på några mil. Redigerar dagsetappen efter den nya waypointen. Vill inte åka för långt. Skönt att komma fram i skaplig tid och hinna med och kolla lite i affärer, käka lite gott och ta en kall. Bara ta det lugnt.

Fast innan dess så blir det andra turer. Några lonely rider, några med fler. Tänk att komma hem från gruvan. Ta en fika och en macka och sen iväg med hojen. Bara åka. Troligen norr. Kanske lite mer väster i år. Kanske till Örebro och köpa kex och 3 dl mjölk. Varför inte? Jag har inte varit i Örebro. Tror dom har fin mjölk där. Åker jag norrut blir jag så sugen på att fortsätta. Minns hur det var i somras. Bara 5 mil till……

Nä nu får det vara nog för idag. Dags att vila denna kropp. Hoppas på fint väder i morgon. Såg inte så lovande ut, men man kan väl önska…..

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: