Kommer inte tomten snart…..

25 02 2015

Hoj Hoj,

Lite otålig. Inget märkvärdigt, men ändå ett paket. Gillar paket. Nya saker till hojen. Nya fotpinnar och enFotpinnar fågelpinne. Touratechs fotpinnar modell bredare och med bättre grepp. Bra när man står och kör. Fågelpinne för att fästa en mobiltelefonhållaren. Såg en hållare för mobilen på hojmässan. Den såg riktigt bra ut. Slog till och fick hem den för någon vecka sedan. En ny produkt för firman jag köpte den av. Jag pratade med honom ett bra tag på mässan om min hoj och vad jag hängt på den. Han var  mycket intresserad. Med paketet fick jag ett personligt brev om att han ville få min åsikt om produkten.Fågelpinne

Han ringde mig också och frågade om jag ville komma med ett utlåtande om väskan när jag prövat den en stund. Jag testade den på hojen och kom fram till en del förbättringsförslag som jag både i text och en video skickade till honom. Nu har detta gått vidare till fabrikanten. Blir det enligt mina önskemål så kommer denna väska att vara det perfekta sättet att förvara en smartphone vattentätt på hojen. Då kommer jag att presentera den här. Det finns ju några fina GPS program gratis för telefonerna om man nu vill använda sig av det. Man får ju förstås inte på långa vägar samma funktioner som med en äkta GPS, men ett mycket bra alternativ.

Vad ska då jag med det till som har GPS? Jag tänkte använda den för att styra min GoPro kamera. DenGaribaldi__Activ_54808d8be9734 WiFi remote enhet som är med håller inte måttet vad gäller batteri tid. Jag har ett extra batteri till kameran, men vad hjälper det när jag ändå inte kan starta den från remote enheten då den är död. Då ställer ni er säkert nästa fråga. Hur ska den kunna styras med hojhandskar på? Det är så nu att det börjar komma en del handskar som har den funktionen att man kan styra touch skärmar med handskarna på. Det finns både för kyligare väderlek och varmare För kameran gäller bara en knapp att starta kameran och stoppa den. Inga komplicerade knapptryckningar.

Fågelpinnen ska jag ha för att framförallt fästa kamerväskan på när den nya versionen av väskan kommer. GPS´n får nog också flytta upp ett snäpp till pinnen från styret.

Ha de!

 

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: