Grill premiär…

1 03 2015

Hoj Hoj,

Idag åkte grillen ut, eller rättare sagt ikväll. Monica slutade klockan 18:00 så jag tände grillen runt 17:15. Det blev lite mörkt, men med pannlampa så gick det bra. Jag kan meddela att det var lika gott som sist.

Några passerade ute på gatan och tittade in där jag stod med pannlampa och grillen igång och i den starkaGrillen vinden flög det gnistor iväg från kolen. Dom funderade nog om det inte var lite tidigt kanske. Glöden lyste så fint i mörkret. En ny upplevelse. Mycket vackert var det.

Idag började jag på att kartlägga vandrarhemmen vi varit på. Nästan färdig att publicera. Det blev en film också till gruppen ”Rimbo i vårt hjärta”. En grupp med 1051 medlemmar och ständigt ökande. Det gör c:a 1/5 av Rimbos befolkning. Riktigt bra. Jättekul sida där många bidrar med gamla bilder över Rimbo.

Så var vi inne i Mars månad. och när jag var ute och gick idag såg jag att viden började slå ut. Det går fort nu. Helgen som kommer väntas det rikligt med värme. Upp emot 10 – 12 grader. Stämmer det kommer det att ”explodera” med hojar ute på vägarna. Själv tar nog Monica och jag en tur upp till Gävle. Kanske hinna med en brunch på Konditori Lido, Södra Kungsgatan 10. Rekommenderar detta om ni är i Gävle. Kanske inte den billigaste, men efter en resa upp så smakar det mycket gott.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.




%d bloggare gillar detta: