Lite nytt skadar aldrig….

4 03 2015

Hoj Hoj,

Till helgen är det lovat riktigt fin väder. Både YR och SMHI hade samma prognos. Inte ofta dom är överens.

Tomten kom med paketet till slut. Inte helt gratis då det är Touratech prylar. Den sista kompletteringen påIMG_3522 hojen är nu gjord. Tänkte skippa det då jag hade starka planer på att byta hoj till denna säsong, men lägger dom planerna på hyllan så länge. Det som saknats är bredare fotpinnar och en fågelpinne. Fågelpinnen mest för att jag ska kunna fästa en mobil hållare där också. Till höger om klockan/temp mätaren ska hållaren för mobilen komma. Jag köpte en på mässan, men hade lite att önska på den så mina önskemål är ny framförda med text och film till tillverkaren i far Eastern land. Importören av väskan skicka mina önskemål vidare. Det ska bli spännande att se hur den blir. Fågelpinnen var av stabil konstruktion. Nere till höger på bilden så ser ni dom 12 V uttag som jag monterat. Det översta är ett vanligt cigg uttag och den undre är 2 USB uttag i samma kontakt. Perfekt för laddning av mobiltelefon, iPad. Cig uttaget använder jag till luftpumpen för luftmadrassen. Förr hade jag den för den Garmin GPS jag hade förut.

Bredare fotpinnar kommer att var fint på krokiga grusvägar när man ställer sig uppIMG_3520. Dom kommer att ge ett mycket bra grepp och är bredare så foten blir avlastad på ett bättre sätt. Till helgen lär det bli provkörning.

Det som sitter på nu är:
Motorbåge
Raisers ( höjt styret 8 cm )
Extra ljus (LED)
Handtagsvärmare
12v cig uttag
12v USB uttag x 2
Fågelpinne
Bredare fotpinnar
Centralstöd
Packväskor
Topbox

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: