Tur man tog en tur igår.

29 03 2015

Hoj Hoj,

Ja det var verkligen tur att man han med att ta en tur igår. Då var det +7 grader och solen tittade fram ibland. Den värmer riktigt gott nu. Det blev en tur på 7,5 mil. Totalt i år har det hunnit blivit 50 mil. Inget mot förra året då jag denna dag tog en 36 milsrunda.

Det blev en tur runt Görla och  ut på 276 mot Åkersberga. Temperaturen låg på 7 – 7,5 grader. När solen tittade fram steg det 0,5 grader till och rusade upp till +8 grader. Så skönt att rulla fram på dom torra vägarna igen. När jag kom på Rialavägen och passerade skylten mot Beateberg , så blev jag tvungen att vända och pröva hur grusvägen var. Den hade torkat riktigt bra och skulle väl vara underligt annars så som det blåst.

Idag är det höst igen. +4 grader, blåser och ett lätt duggregn. Inte alls lockade att ta ut hojen idag. Istället kommer den att ägnas åt lite barnpassning och sedan hojmeck. Det sista på Annikas hoj innan den är klar.

Gårdagens tur i videoformat.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: