Köra hoj är nog bästa medicinen.

1 04 2015

Hoj Hoj,

I lördags hjälpte jag Jennifer och Stoffe att flytta. Gick riktigt bra och vi var klara med dom stora grejerna och kartonger vid 12 tiden. Vädret var ”flyttväder”. Det vill säga inget regn, men mulet och lite svalt. När vi var klara så tog vi en liten lunch. Kände att huvudvärken kom sakta krypande. Molnen skingrade sig och det sken upp. Tempen låg runt +7 grader. Klart fungerande för en hojtur. Jag åkte hemmåt och stannade till vid ICA för att köpa lite grillat. Vi hade bestämt att dom skulle komma över och grilla när Monica slutat.

Hem med matvarorna och huvudvärken var nu påtaglig. Lätt att man dricker för lite när man håller på med fysisk aktivitet som en flytt är. In med varorna i kylen. Skar ner fläskfilén och la den i marinad. Ut med hojen från garaget. In och plocka ihop alla delar. GPS, kamera och mick. På med kläderna. Rikta in kameran och i med micken i hjälmen. Ut och upp på hojen. Gled ut från tomten och ut på 77:an. Då kände jag huvudvärken igen. Orkade inte åka tillbaka och gå in och ta en tablett, så jag fortsatte. Jag kom ungefär 1 kilometer så var huvudvärken borta. Kände ingenting. Det kan man snacka om snabbverkande.

Det var så skönt att ta en tur igen. Fast man slitit med flytten på förmiddagen. Så avkopplande att sitta där och filofisera och bara njuta. Lyssna på twinnen som morrar. Kollade tempen efter ett tag och nu var den faktiskt uppe i 8 grader. Solen hade tittat fram igen. Svängde in på en grusväg för att se hur den var och den hade torkat upp riktigt bra. Den blåst som har varit om senaste dagarna har gjort att den torkat upp bra. Det blev en tur på 7,5 mil när jag var hemma igen. Ner med hojen i garaget och på med grillen. Nu var det grillat som gällde. Alltid lika gott. Det var 5:e helgen i rad  som jag grillat. Lär bli många, många fler.

Ha de!


Åtgärder

Information

4 responses

1 04 2015
joebona

Hoj är medicin för mycket. 🙂

1 04 2015
Runar

Så är det. Det har varit skönt att nu på kvällarna gå ner och serva Annikas hoj faktiskt. Varit trött efter maten, men piggnat till med lite meck. Nu har jag EU moppen som jag ska riva toppen på.

1 04 2015
joebona

Skruva är roligt, har inte skruvat på våra hojar förutom Kerstins med vajerbyte och batteribyte, men idag skruvade jag ju traktor, skoj det med. 🙂

26 07 2015
interest on car loans

interest on car loans

Köra hoj är nog bästa medicinen. | MC Turer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: