Äntligen var däcket här!!!!

7 05 2015

Hoj Hoj,

Så var däcket framme. Låter som jag väntat jättelänge, men bara sedan i Måndags egentligen. Det känns lång tid när solen står står som spön i backen och det är +18 grader när man kommer hem från gruvan. Nya bromsbackar bak innan semestern såg jag om det nu inte blir en annan hoj istället. Varaderon bromsar ju både fram och bak när handbromsen används. Jag har bytt en gång på 4 år så det är ok. Fram lite oftare. Senast förra året till semestern.

I morgon bitti klockan 07:00 hänger jag på låset och lämnar in hjulet för  byte. Går tidigare från gruvan såDSC_0230 jag hinner hämta ut det. Dom har stängt på Lördagar. Kom i perfekt tid, så vi kan åka hoj in till Lelles på Lördag. Kan vara bra att ha den med 🙂
Ja det är lite skillnad på gammalt och nytt. Kommer att bli som en ny hoj igen. Det blir ju lite annat med ett däck som är mer runt än ett 3 kantigt när man lägger ner i kurvorna. Man kände liksom läget på däcket. Skapligt datum på däcket var det också. tillverkat i Maj 2014.

Ha de!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: