Monica har provåkt.

17 05 2015

Hoj Hoj,

Då har Monica provåkt också. Till belåtenhet. Fotpinnarna för Monica kommer att sänkas något. Inte akut,IMG_3661 men det kommer ytterligare att bli bättre för henne.
Det blev en tur till Väddö och vidare mot Grisslehamn. Tänkte pröva mjukglassen i år, men glassmaskinen var inte igång. Besviken. Turen var egentligen mest för att se vad Monica tyckte om nyinköpet. Jag var hundra procent säker på att den skulle gillas, för annars hade det varit dyra läropengar.

Mailade Probike om batteriet som inte verkar ta emot laddning. Jag hoppas att det är det och inte generatorn som inte laddar ordentligt. Köpte ett nytt, fullvuxet, GEL batteri. Original batteriet var det ynkligaste jag sett. Det var så lite att det var tvunget att ”stå på en pall” för att nå upp till batteripolerna. Det såg ut som ett till grabbens EU-moppe. Lite ynkligt för en sådan maskin tycker jag. Det verkar krävas lite extra för att en boxer skall gå igång. Med det nya batteriet så var det helt annan sång när hojen startades.

Lite bra ha saker beställda till hojen. Nu sätter man igång igen och sätter sin prägel. Sänkta fotpinnar, Nummerplåtshållare med stänkskydd och galler för oljekylaren. Lite mer saker finns på önskelistan, men det får vänta ett tag. En verktygslåda att sätta innanför det högra bågen för packväskan till exempel. Stötdämparna imponerar på mig. Ställde in för två personer och hojen flöt över guppen.

På Fredag blir det en långtur igen. Om vädret verkar skapligt så blir det några turer när jag kommit hem efter gruvskiftet. Ser fram emot dessa turer, bara värmen kunde komma någon gång. Nog märks det att klimatet blivit varmare, eller hur???

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: