Så har man prövat på regn

19 05 2015

Hoj Hoj,

Man kan lugnt säga att det regnade på hemvägen idag. Jag visste att det skulle bli regn, men tog hojen ändå. Skippade regnkläder. Kul att jämföra skyddet på BMW´n jämfört med Varaderon. Här får jag nog säga 1-0 till Varaderon.

Det som jag fick på mig var ungefär likvärdigt med Varaderon. Jag kan ju  säga att den där lilla bikinin tillIMG_3672 stänkskärm bak är i minsta laget på BMW´n. Visst ser det tufft ut, men som vanligt med design så fungerar den inte fullt ut. Troligen mest för att det inte ska stänka upp bakåt. Sadeln bakom mig var grå. Nu körde jag utan packväskor ska väl tilläggas. Dom kan nog ta en hel del av stänket när dom är monterade. Får väl ta en tur i regn med packväskorna monterade också för att se hur det blir.

Vi ser ut att få fint väder i helgen. Sitter som en sportkeps. Det får bli en snabbtvätt av hojen på Fredag efter svängen till Probike i Avesta 🙂

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: