Adventure 2015 – Dag 11

30 07 2015

Hoj Hoj,

Starten gick från Sundsvall. Hög tid för service av hojen. Gått på övertid en stund nu. Ringt Lundgrens Motor i Avesta ett antal gånger och satt på högtalaren men det har varit många som ringer just nu under 30 minuter alla gånger. Ger upp. Ringde Northbike i Sundsvall. svar på andra signalen. Förklarade läget och fick till svar att det ordnar vi. Just det som är typiskt här uppe : Det ordnar vi. Allt fixar sig. Körde in till Northbike från Gaffelbyn och 3 timmar senare så var den servad. Perfekt. Känns så skönt att veta att den nu är servad för det kommer att bli några hundra mil till på semestern.

Vandrarhemmet Gaffelbyn rekommenderas om ni är i Sundsvall. Inte så centralt men det är ofta grillkvällar på vandrarhemmet. Vi hade jättetrevligt tillsammans med andra gäster och personal. Gick väl i säng runt klockan 23:00. Ett jättefint rum med egen toalett och dusch. Nu var väl detta rum lite speciellt vad jag kan förstå. Alla var inte likadana.

Det blir en kort berättelse ikväll då det blev en tidig morgon i Sundsvall och nu är vi Leksand igen. Det var meningen att vi skulle natta i Borlänge, men det var nåt jippo där så allt var bokat. Erik i Leksand har nog alltid plats för oss.

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: