Adventure 2015 – Dag 12

1 08 2015

Hoj Hoj,

Så var vi tillbaka i Leksand där första övernattningen var för Adventure 2015. Meningen var att det skulle bli övernattning i Borlänge, men där var det fullt på grund av Classic Car Week. Om jag tänker efter så fickIMG_3951 vi sista rummet förra året. Jag ringde Erik på vandrarhemmet från Ljusdal. Vi kom fram ganska sent på grund av många avstickare och andra stopp. Nyckel satt i dörren när vi kom. Personalen hade skinit upp igen när dom såg våran hoj på morgonen.

Denna gång tog vi det lite lugnt på morgonen. Nu skulle vi bara styra hemåt, men jag ville inte köra vanliga vägen. Jag tänkte visa Monica förödelsen av branden vid Ängelsberg. Hon häpnade när hon såg hur mycket det var. En helt annan förståelse får man när man ser det med egna ögon. Vilken hetta det måste varit. Jag tänker bara på huIMG_3953r varmt det är vid majbrasan. Här var det fråga om hur stort område som helst.

Jag körde ner till Ängelsberg och fotade lite av skulpturerna nere vid ån. En liten kul grej faktiskt. Efter stoppet så fortsatte vi hemåt via Sala, Heby, Morgongåva och Uppsala. Hemma var maten redan igång när vi kom hem. Jag fick även proffshjälp med hojtvätten. Den var i behov av lite omvårdnad. Tidigare tvättar hade bara varit avspolning med högtryck för att få bort det värsta.IMG_3955

Ha de!


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
%d bloggare gillar detta: